beats by dre cheap

što si mu vjerovala, tu si pogriješila. :-) moj tekst.

-Opet vjeruješ u nemoguće, zar ne? Opet se nadaš nestvarnom. Opet? Odakle dolazi sva ta nada poslije toliko razočarenja. I sama znaš koliko ti je puta dokazao da je suprotnost onome što ti želiš. Zašto onda želiš njega? Zalužuješ i možeš da imaš mnogo više. Mnogo, mnogo više od njega.
-Ne znam. Da, želim njega, ali idem protiv sebe. Možda ja i zaslužujem mnogo više od njega, nekog ko će biti tu za mene, neko ko će me zagrliti kada mi je teško, ko će mi brisati suze, ali to želi moj razum, a srce želi njega. Ma koliko god on bio loš, uzbuđena sam jedino kad  s njim trebam izać'.
-Uzbuđena si kada čekaš da ti javi da li izlazi s njom ili s tobom? Uzbuđena si kada ti priča laži iste što i njoj priča? Uzbuđena si jer te laže,a  ti u to vjeruješ. I sama znaš da sve što ima veze s vama je ogromna laž. On laže tebe, ti lažeš sebe. Zar ti se svidja takav način tvog života? Zar ti je to sve uzbudljivo? Daj molim te, to pričaj nekoj drugoj ''novopečenoj'' prijateljici, ali nemoj meni.
-Ne sviđa mi se. Naravno da mi se ne sviđa ovaj način života. Nisam rekla da skačem od sreće zato što sam Bog zna koja cura u njegovom životu, ali..
-Nema ali. Tu je kraj. Pomiri se s tim. On će uvijek biti takav, a ti ne moraš da budeš takva kakva si sad, zbog njega. Budi stara ti!

Mislit cu na tebe i kad te svi zaborave!
http://timepozanjesnajbolje.blogger.ba
18/02/2013 12:29