beats by dre cheap

sad tvoja suza kanut će, tek sada vidiš kako sam ista, ista ko ti. oče moj, oče moj nismo se čuli ni pisali, a jedno drugo pred ljudima uvijek do neba smo dizali.

Ovo nije ljubavni tekst. Nije ni blizu tome. Ovo je tekst o jednoj djevojčici koja je osjećala ogromnu ljubav prema svom ocu, a on prema njoj nista, bar ne pola kao što je ona njega voljela. Volio je i on nju, nekada davno. A onda, preko noći sve se promijenilo. Plakala je noćima, slala mu je poruke, zvala ga je, ali nije dobijala odgovor na sve to. Imala je divnu majku koja joj je davala ljubav neizmjernu pokušavajući da joj zamijenii tatu. Prije to nije trebalo, ali odjednom je to postalo neophodno. Željela je da privuće njegovu pažnju radeći svakakve gluposti, ali ništa ga nije natjeralo da je bar nazove i kao nekada priča sa njom, stavi je u krilo i priča s njom o svakakvim glupostima, da se zajedno smiju njegovim šalama. Znala je da je u njegov život došla neka žena, neka zbog koje se sve promijenilo. Mrzila ju je. Mrzila, a nije je ni znala. Željela je samo svog tatu. Tatu s kojim svaki dan ide da voza bicikl, tatu s kojim svaki dan ide na ručak, tatu kojem svaki dan priča kako je provela dan. Željela je svog starog tatu, ali novi tata nije želio nju.
Kada bi čula kako mama priča s drugim ljudima o toj zlobnoj ženi, smijala bi se i govorila da ne pričaju gluposti. A boljelo je to. Boljelo ju je to što je ta žena izbrisala ljubav koju je tata imao prema njoj. A znala je da ju je volio. Volio nekada davno. Više ne. Mama bi joj govorila kako treba da ga nazove i popriča s njim o tome, a djevojčica bi skrivala oči pune suza i mijenjala bi temu. A boljelo ju je. Niko nije znao koliko, niko nije ni slutio koliko jer je ta bol bila neopisiva. Ni jedna ljubav ne može da se mjeri kao očeva, ama baš nijedna.

Mislit cu na tebe i kad te svi zaborave!
http://timepozanjesnajbolje.blogger.ba
27/04/2013 22:49